همايون اميرزاده گفت: جشنواره خليج فارس بر اساس برنامه‌ريزي مناسب دولت، با هزينه‌اي محدود، متکي بر مردم و به صورت خودجوش در بطن جامعه جاري مي‌شود.<BR>

به گزارش مشرق، همايون اميرزاده دبير جشنواره فرهنگي هنري خليج فارس در گفت‌وگو با برنا گفت: سال گذشته در فرآيند دور سوم سفرهاي استاني رييس جمهور به استان هرمزگان پس از پيشنهاد اداره کل وزارت ارشاد استان هرمزگان و تاييد و تصويب وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي مقرر شد، جشنواره فرهنگي هنري خليج فارس هر ساله برگزار شود.

وي در ادامه درباره اهداف برگزاري اين جشنواره، افزود: مهمترين اهداف برگزاري اين جشنواره نماياندن چهره استعمارگران در منطقه، پاسداشت نام خليج فارس، شناسايي و حمايت از توليد آثار فرهنگي هنري فاخر در حوزه خليج فارس، پاسداشت شهداي خليج فارس است و ما تمام تلاش خود را براي برگزاري هر چه بهتر اين جشنواره انجام مي‌دهيم.

وي افزود: در مرحله اول ما فراخوان را به استان‌هاي مختلف فرستاديم و شوراي سياست‌گذاري با رياست وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي شکل گرفت و دستگاه‌هايي از جمله سازمان ملي جوانان، سازمان گردشگري، مناطق آزاد قشم ما را در برگزاري اين جشنواره حمايت کردند.

اميرزاده ادامه داد:همچنين امسال در اولين گام، فعاليت‌هاي موضوعي در بسياري از استان‌ها انجام داديم که حاصل اين تلاش خلق 8 هزار اثر فرهنگي هنري توسط 5 هزار هنرمند در حوزه‌هاي مکتوب، کتاب، شعر، تجسمي و نقاشي بود که به دبيرخانه ارسال شد و هم اکنون برخي از جشنواره‌هاي ما به پايان رسيده است و برخي در حال انجام و در نهايت برخي از برنامه‌ها نيز بعد از 10 ارديبهشت آغاز خواهد شد.

دبير جشنواره فرهنگي هنري خليج فارس خاطر نشان کرد:جشنواره شعر نيز امروز در هنديجان در حال برگزاري است و جشنواره کتاب خليج فارس نيز 3 ارديبهشت به پايان رسيده است. همچنين مسابقات نقاشي را به صورت بين المللي با حضور 5 نقاش بزرگ دنيا برگزار کرديم که اين هنرمندان از کشورهايي چون فرانسه، اسلواکي، مجارستان، ايتاليا و سويس هستند.

اميرزاده در ادامه با بيان اينکه برخي از اقدامات ما بعد از 10 ارديبهشت يعني روز ملي خليج فارس آغاز خواهد شد، تاکيد کرد: ما چارچوبي براي جشنواره طراحي کرده ايم که در طول سال نام خليج فارس استمرار داشته باشد و اين بهترين نوع کار است چرا که هيچ استاني را معطوف به برنامه خاصي نکرده ايم و تصميم داريم هر استاني که جشنواره اش تمام شد از برترين هاي آن تقدير و به عنوان الگوي مناسبي معرفي کنيم.

وي در ادامه و در پاسخ به اين سوال که برخي از منتقدان دولت دهم معتقدند که جشنواره ملي موجب بريز و بپاش‌ها و هزينه‌هاي زيادي شده است، توضيح داد: به نظر بنده اين جشنواره در مقايسه با جشنواره‌هاي ديگر به لحاظ هزينه‌اي در حد خيلي معمول فعاليت کرده است. بخش مهمي از اين جشنواره متکي به خود مردم است و حرکت کاملا خود جوش و مردمي است بنابراين ما تلاش مي کنيم که همه ساله جشنواره با برنامه ريزي درست از طرف دولت در بطن جامعه جاري شود.

مدير کل ارشاد استان هرمزگان در پايان گفت: ما در اين جشنواره که در حال برگزاري اختتاميه آن هستيم از دانش آموزان، دانشجويان، روحانيون براي کمک و برگزاري هر چه بهتر اين جشنواره دعوت کرده‌ايم بنابراين از کمترين هزينه ها بيشترين استفاده و الگو سازي را مي‌کنيم.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس